Zatanova on ulkona

Zatanovan Ne -albumin eka musavideo saatiin julkaistua 1.1.2016. Siisti fiilis. Laitetaan tuohon videon alle muutama psykedeelinen kuva vielä höysteeksi. Vetäkää foliot päähänne!
 

Zatanovan 4. signaali. Maa murenee. Sinkkulohkaisu Zatanovan 6.1.2016 julkaistavalta albumilta Ne. Ohjaus: Markus Suntila Käsikirjoitus: Markus Suntila & Sasu Viitanen Kuvaus: Antti Ahola Editointi ja värimäärittely: Markus Suntila Kuvausassistentti: Teemu Kujamäki, Juho Viitanen, Antenni Musiikkituotanto: Zatanova & Ceemon Teosnumero: 31096272

Suomessa ei koskaan voi ennakoida säätä. Musavideon kuvauksissa saimme kokea sen. Taivaanrannasta lähestyvät pilvet lipuivat uhkaavan kovaa vauhtia kohti meitä ja kahden tunnin päästä kuvausta aloittamisesta sade oli jo liian kova, jotta pystyisimme jatkamaan. 

Tarkka suunnitelma ja käsikirjoitus pelastivat meidät tässä tapauksessa. 

 

Tämä video oli muuten mulle henkilökohtaisesti niin ensimmäinen ohjaustyö kuin myös ensimmäinen käsikirjoitus. Käsikirjoitus toki tehtiin Zatanovan kanssa yhteistyössä. Vaikka tähän liitetyt kuvat on mun omia otoksia, itse videon kuvasi Antti Ahola, samoin kuin osan mediassa julkaistuista kuvista. Hänen nopeutensa kiirellisessä kuvaustilanteessa oli huikaiseva. Samoin visuaalinen silmänsä, kun sadepilvien lähestyessä piti vauhdissa tehdä suuriakin muutoksia. 

Pienenä lisähöysteenä vielä alla oleva vanha pätkä!

Zatanova ja Antenni perustivat aikoinaan Katko -nimisen duon. Aikomuksenaan kertoa, mitä täällä todella tapahtuu. Kannattaa tutustua näihin Katkon vanhoihin matskuihin myös. Ne on aivan älyttömän hyviä.

Muistakaa, älkää vieko roskiin mitään mikä voisi kiinnostaa ketään!