Elämälle, kohtalolle, Jumalalle - Shaka

Nyt pulpahti viimein ulos toinen Shakan musavideo hänen kohta ilmestyvältä Ydin -EP-levyltään. Mä oon kuunnellut biisin ehkä tuhannen kertaa ja diggaan siitä aivan älyttömästä. 

Mä en itseasiassa ole osallistunut tämän biisin kuvaamiseen millään tavalla. Saara Karppinen kuvasi tämän videon ohjaaja Riikka Kamparan tarkkailun alla. Riikka toimitti sitten materiaalit mulle ja lähdettiin yhdessä rakentamaan käsikirjoituksen pohjalta kokonaisuutta.

 

 

 

Suurimmat haasteet tuli ekassa säkeistössä olevissa hajoavissa laseissa. Haluttiin saada ne selkeästi esille, mutta siten, että ne istuu kuitenkin kuvaan. 

 

 

Toinen kovasti pohdintaa herättänyt kohta oli tuo Shakan räppäys green screeniä vasten. Haluttiin tehdä aiheeseen liittyvä avaruushenkinen tausta ja laittaa sinne tähtiä taustalle. Me otettiin tarkoituksella käyttöön tuollaista autenttista melko epämääräistä tähtimateriaalia. Se jotenkin sopi tunnelmaa eikä nosta tähtiä liikaa esille. 

 

 

Meillä oli käytössä kaksi kovan luokan näyttelijää, Sanna Liski ja Anssi Hyvänen, jotka vetivät roolinsa niin hyvin, että syntyi lähinnä valinnan vaikeus siitä, mitä materiaalia käytetään.

 

 

Kokonaisuutena tää oli jälleen aivan pirun hauska projekti todella mukavan jengin kanssa! 

Kiitokset Shakalla, Riikalle, Saaralle, Sannalle ja Anssille!